1999 elokuu
ETUSIVU
VANHIN
EDELLINEN
TÄMÄ
SEURAAVA
UUSIN
KAIKKI
HAKEMISTO
ARKISTO
1999/08/05
  Hurskastelua 3 Jyväskylän kaupunginhallituksen puheenjohtaja Erkki Ikonen:
Laajavuoren ralliratahanke on tarpeellinen, mutta ymmärrän myös asukkaiden huolen ympäristöstään.
(Keskisuomalainen 29.7.99)

Ikonen on kuitenkin jo vuosi sitten 25.08.98 ollut mukana teknisen lautakunnan puheenjohtajana kokouksessa, jossa rallirata on päätetty rakentaa ja myöntää rakennuskustannuksiin 400 000 markkaa. Reilu hän on vain siinä, että kutsuu rataa oikealla nimellään, toisin kuin kaupunginjohtaja Pekka Kettunen, joka on keksinyt tai keksityttänyt ralliradalle nimen sprinttihiihtorata!
(12 5.8.99 pm)

Lisää puheenjohtaja Erkki Ikosen ajatuksia:
"En halua mielipide-johtajan roolia"
"Julkisuudessa on esitetty väärää tietoa radan tarvitsemasta tilasta: Tässä on nyt kysymys enemmänkin asenteesta kuin ympäristön pilaamisesta. Laajavuoressa on aina ajettu rallia ja alue on vajaakäytöllä nykyisin. Jos haluamme pitää "Suurajot" Jyväskylässä, jotain on myös tehtävä."

"Normaalikoulun uudisrakennus ei sovi parhaiten Mäki-Matin puistoon, mutta hanke sinänsä on positiivinen, koska kaupunki saa halvalla uuden koulun."

"Lutakosta häätyvien Jelmun ja Työttömien-yhdistyksen tilannetta en näe erityisen huonona, sillä korvaavat tilat, esimerkiksi VR:n veturitalli ja entinen biologian laitoksen tila ovat tyydyttävät."
(Keskisuomalainen 29.7.99)

Senverran jämäkkyyttä kyllä kaipaisi, että puheenjohtaja vaatisi ympäristöluvan hakemista ralliradalle, eikä hyväksyisi ja olisi mukana nyt menoilla olevassa ala-arvoisessa prosessissa radan rakentamiseksi kepulikonstein.
(12 5.8.99 pm)

 

 
17.02.02.
1999/08/05 - hurskastelua - 12.fi - etusivu
12.fi
arkisto - 1999/08/05 - hurskastelua 3 - 12.fi - laajavuoren ralliratahanke on tarpeellinen, mutta ymmärrän myös asukkaiden huolen ympäristöstään - jyväskylän kaupunginhallituksen puheenjohtaja Erkki Ikonen - kommentti - pertti manninen