1999 syyskuu
valokuvagalleria
hakemisto
kaikki aiemmat
12.fi 1999/09
vanhin
edellinen
etusivu
seuraava
uusin

1999/9
torstaina
syyskuun 30. päivänä 1999
Joka torstai

lukijoilta

Ryhtyikö Jyväskylän sosialidemokraattinen yhdistys pörssikeinottelijaksi kansanedustaja Kalevi Olinin johdolla?


Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999

etusivu

urheilu
tv
pääkirjoitus
kulttuuri
asunto
netti

kirjoita!

ilmoita ilmaiseksi: osta&myy

tapaamiset
säälinkki

lahjoita ruokaa

hakemisto ja aiemmat lehdet

kuvat
tietolinkit
info

Anna olla! (kirjeitä lukijoilta) Anna olla!


Oikeutta Eläimille, EVR järjetöntä toimintaa!

Suomessa kuuluisaksi tullut Oikeutta Eläimille järjestö kuuluu Amerikkalaisen Alf järjestöön jonka epävirallinen alajaosto toimii suomessa käyttäen nimeä EVR. Oikeutta eläimille järjestö virallisesti ei hyväksy EVR:n toimintaa, kiistäen olevansa minkäänlaisessa yhteistyössä EVR:n kanssa joka todellisuudessa kumminkin on aivan jotain muuta koska EVR:n aktivistit koostuvat Oikeutta Eläinten järjestön aktiivisimmista jäsenistä. Oikeuta Eläimille järjestö kuuluu Amerikkalaisen Alf järjestön alaisuuteen joka tunnetusti saa kannatusta anarkistien keskuudesta, heitä kuten Oikeutta Eläimiä järjestöä rahoittaa rikolliset järjestöt kuten yksi tunnetuimpia terroristi järjestöjä.

Herää mielenkiintoisia kysymyksiä, kuten millaista peliä todellisuudessa pelataan eläinsuojelujärjestöissä, ja olisikohan asiallista alkaa tutkia heidän toimintaa? Mitä nuo nk eläinsuojelijat saavat edes aikaa? Aktiivisimmat heistä, tekevät törkeitä, järjen vastaisia iskuja turkistarhoille. Mitä se semmoista on eläinsuojelu jossa vapautetaan tarhakettuja vapaaksi kun tiedämme hyvin etteivät ne pärjää luonnossa. Järjetöntä toimintaa! Ketuthan kuolevat! Levittävät tauteja ja tuhoavat vieläpä alkuperäisen eläinkannan siinä sivussa! Melkoista eläinsuojelua! Siinä sivussa elinkeinoharjoittajasta tulee uusi työtön työttömyys kortistoon! Keitä saamme kiittää verorahojemme haaskaamisesta? Tietenkin eläinaktivisteja!

(Toimitus voisi tämän laittaa aivan nimettömänä, en välittäisi ottaa kunniaa tästä)

 


Viikon kuva:Sateet tulivat.

Viikon urheilukysymys

Viikon TV-kysymys

Kirjoita mielipiteesi!

Anna olla!

Kirjeitä lukijoilta:


Nettimaailman todelliset kasvot - irkkailijat

Oikeutta eläimille -
EVR järjetöntä toimintaa!


Etusivun kysymys:

Riittävätkö rahasi vuokraan?


kyllä
ei
Mielestäni...
Viime viikon kysymys:
Riittävätkö rahasi ruokaan?

kyllä: 70 %

ei: 30 %


Lahjoita ruokaa:


"The Hunger Site"-sivulla käydessäsi ja siellä nappia painaessasi lahjoitat ruokaa maailman nälkäisille ihmisille. Sivulla mainitut sponsorit maksavat lahjoituksen puolestasi! Voit tehdä yhden lahjoituksen joka päivä.

etusivu
TOIMITUS
yhteydenotto:
nettisanomat@hotmail.com
Sivut valmisti Pertti Manninen 30.09.1999
copyright Nettis 12 99/9

sivun alkuun!

sivun levennys ja fontit torstaina 2008-02-28 - ERIPAINOS SIVUSTOSTA NETTISANOMAT.COM

otsikko ja navigointi 18.12.2000