12.fi 2001/85
Täällä lasitalossa päätettiin olla julkaisematta nimi:
Matti Ahde, Veikkaus.
Pertti Manninen 
Tätä juttua Helsingin Sanomat ei julkaissut.
Tämän jutun Helsingin Sanomat julkaisi.

"Veikkauksen toimitusjohtaja Matti Ahde painoi naisen seinää vasten."

"Toimitusjohtaja painoi naisen seinää vasten."
Lähentelyt, ehdottelut ja yksityiselämään puuttuminen osasyinä irtisanoutumisiin. Lähentelyt, ehdottelut ja yksityiselämään puuttuminen osasyinä irtisanoutumisiin.
Veikkauksen toimitusjohtaja Matti Ahde ahdisteli muutamaa naisalaistaan niin, että se oli naisten mukaan osasyy heidän irtisanoutumiseensa. Erään suuren suomalaisyhtiön miestoimitusjohtaja ahdisteli muutamaa naisalaistaan niin, että se oli naisten mukaan osasyy heidän irtisanoutumiseensa.
Lähentelyjen, kaksimielisten ehdottelujen ja yksityiselämään puuttumisen lisäksi naiset tympääntyivät myös yhtiön jäykkään ja autoritääriseen herrakulttuuriin. Lähentelyjen, kaksimielisten ehdottelujen ja yksityiselämään puuttumisen lisäksi naiset tympääntyivät myös yhtiön jäykkään ja autoritääriseen herrakulttuuriin.
Kaksi yhtiön entistä naistyöntekijää ja yksi ulkopuolinen naisyrittäjä kertoivat kokemuksistaan Helsingin Sanomille lopetettuaan työsuhteen yhtiöön tai yhteistyön toimitusjohtaja Matti Ahteen kanssa. Kaksi yhtiön entistä naistyöntekijää ja yksi ulkopuolinen naisyrittäjä kertoivat kokemuksistaan Helsingin Sanomille lopetettuaan työsuhteen yhtiöön tai yhteistyön toimitusjohtajan kanssa.
Tiettävästi ainakin yhteen naisista Matti Ahde kävi myös käsiksi. Tiettävästi ainakin yhteen naisista toimitusjohtaja kävi myös käsiksi.
Lisäksi tiedossa on muitakin henkilöitä, joita tämä on ahdistellut 90-luvulla. Lisäksi tiedossa on muitakin henkilöitä, joita sama toimitusjohtaja on ahdistellut 90-luvulla.
Ahdistellut naiset ovat kolmekymppisiä. He joutuivat työtehtävissään suoraan tekemisiin yli viisikymppisen perheellisen Matti Ahteen kanssa. Ahdistellut naiset ovat kolmekymppisiä. He joutuivat työtehtävissään suoraan tekemisiin yli viisikymppisen perheellisen toimitusjohtajan kanssa.
Jokainen heistä vältteli joutumasta kahdestaan tämän kanssa samaan huoneeseen ja etenkin edustustiloihin, jossa ei ole henkilökuntaa. Jokainen heistä vältteli joutumasta kahdestaan tämän kanssa samaan huoneeseen ja etenkin edustustiloihin, jossa ei ole henkilökunta
Ahde ehdotteli milloin menoa kahdestaan työmatkalle Lappiin, milloin samaan hyttiin menoa työristeilyllä. Toimitusjohtaja ehdotteli milloin menoa kahdestaan työmatkalle Lappiin, milloin samaan hyttiin menoa työristeilyllä.
Yhdelle naisista hän sanoi, että "voin tulla kotiisi käymään, onko sulla ovikoodi". Yhdelle naisista hän sanoi, että "voin tulla kotiisi käymään, onko sulla ovikoodi".
Törkeimmin toimitusjohtaja Matti Ahde kohteli talon ulkopuolista yrittäjää, joka joutui tapaamaan työnsä takia tätä yhtiön tiloissa, usein hyvinkin myöhään illalla. Törkeimmin toimitusjohtaja kohteli talon ulkopuolista yrittäjää, joka joutui tapaamaan työnsä takia toimitusjohtajaa yhtiön tiloissa, usein hyvinkin myöhään illalla.
"Muutaman kerran Ahde kävi kiinni, painoi seinää vasten, otti mun käden ja työnsi housuihinsa." "Muutaman kerran mies kävi kiinni, painoi seinää vasten, otti mun käden ja työnsi housuihinsa."
... ...

Tämä juttu perustuu toimittaja Harri Nykäsen torstaina 08.03.01 Nelosen "Palaneen käryä"- ohjelmassa antamaan ilmoitukseen, jossa hän paljasti Matti Ahteen nimen.

Näin alkoi juttu Helsingin Sanomissa maanantaina 26.02.01, jonka ovat kirjoittaneet HARRI NYKÄNEN JA VELLAMO VEHKAKOSKI.
Täällä lasitalossa päätettiin olla julkaisematta nimi:
Matti Ahde, Veikkaus.
Pertti Manninen

Täällä lasitalossa kirjoitettiin myös ainutlaatuinen selvitys siitä, miksi nimeä ei julkaistu.


Les aventures d'Arsène Lupin
tv1:ssä su 18.03.01.
"Veikkauksen toimitusjohtaja Matti Ahde painoi naisen seinää vasten."

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999. Joka torstai.


12.fi

torstaina 15. maaliskuuta 2001, lisäykset päivittäin tarvittaessa.
kaikki lehdetHuomaa kuukauden viive.

Uusin aineisto täältä!
"Matti Ahde painoi naisen seinää vasten."
etusivulle  
Helsingin Sanomat julkaisi lauantaina 10. maaliskuuta 2001 KOTIMAA/POLITIIKKA- sivun alaosassa koko sivun levyisenä seuraavan jutun:
etusivulle  
Jutut ja artikkelit kirjoitti ja kuvat kuvasi Pertti Manninen Laukaassa, Jyväskylässä ja Helsingissä.
etusivu kirjoita! kysymys viikon kuva lukijoilta urheilu tv ja radio kulttuuri musiikki asunto ruoka raha
pääkirjoitus 2.kirjoitus ajatus säälinkki tietolinkit ilmoitukset laukaa merkit nettilinkit netti it hanami
tapaamiset info                    
viime kerralla:
Lahden MM-hiihdot 2001. Yksitoista päivää urheilua ja
perjantaista 16.2.2001 maanantaihin 26.2.2001. dopingia. Esimerkkinä keskisuomalainen Keskisuomalainen.
Kultatukka, kuvan kolme unelmointia:
 
TOIMITUS päätoimittaja vauhdissa!Kuva: Mika Hänninen
 
Sivut valmisti Pertti Manninen 16, 17,18,19,23 March, 2001
copyright 12.fi 2000/85
haku - 12.fi - haku - 12.fi - haku - 12.fi - haku
etusivulle  

Kirjoita mielipiteesi ! 

etusivulle  
Tämä on Nettisanomat-sivuston kopio 12-sivustoon logot ja sivuston nimi muuttaen. Alkuperäiset järjestysnumerot on säilytetty. Nettiin torstaina 2010-11-11 klo 09:58.