1999 alkaen
 
 
 
12.fi 2001/110 Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999.

Viikon kuva: Nainen Pariisista.
torstaina 6. syyskuuta 2001/0

Huomaa kuukauden viive. Uusin aineisto täältä!
Joka torstai. Nainen Pariisista.

etu-sivulle

Rikos ja rangaistus. Aki Kaurismäki 1983. Tv1 lauantaina 08.09.01.Maitoa. Kuva: pertti manninen

ilmot

linkit

kirjoita

lukijalta

 

urheilu

tv ja radio

kulttuuri

musiikki

asunto

ruoka

raha

2. kirjoitus

ajatus

säälinkki

tietolinkit

merkit

nettilinkit

netti

it

hanami

tapaa-miset

lukijoilta

info

 

 

 

 

Omistajan vastuu. Aatos Erkko.

Nelosen pääomistaja on yhtiöidensä kautta ministeri Aatos Erkko. Vaikka hän ei tietenkään voi osallistua arkiseen toimitustyöhön, hän on kuitenkin viime kädessä vastuussa kaikesta, mitä hänen omaisuudellaan tehdään ja miten sitä käytetään.

Kaikissa yhteiskunnissa on ollut, on ja tulee olemaan väkivaltaa. Myöhemmät tai mahdollisesti jo olemassaolevat tutkimukset tulevat osoittamaan onko Suomi amerikkalaistunut väkivallan laadussa ja määrässä.

Kuvaavaa on, että suomalainen poliisi kertoi Tervo&Päivärinta-ohjelmassa, että Lopen murhapojat antautuessaan suomalaiselle poliisille heittäytyivät maahan mahalleen ja pistivät kätensä selän taakse käsirautoja odottamaan. Lisäksi he vaativat lupaa kahteen puhelisoittoon ja vaativat, että heille kerrotaan oikeutensa, niinkuin amerikkalaisessa ympäristössä tapahtuu. (Jonkun verran epätarkka muistikuva ohjelmasta.)

Pertti Manninen, 12.fi 06.09.01-10.09.01.


"Työnnän puukon perseeseesi niin että nielurisat lähtee." Repliikki Nelosen esittämästä elokuvasta Väkivallan kuilu.
Repliikin huomannut Antero Raevuori. Lopen murhat. Melkein sata elinkautista. Seura perjantaina 07.09.01.

Lopen murhat. Melkein sata elinkautista. Antero Raevuori. Seura perjantaina 07.09.01. Katkelma.

"TV:n olematon vastuu."

"Ja missä on puolestaan väkivaltavideot sallivien ja niiden ennakkotarkastuksen täydellistä poistamista ajavien virkamiesten tai television (erityisesti MTV3:n ja Nelosen) ohjelmapäälliköiden vastuu?

Kesällä hetikohta Keravan raakojen nuorisomurhien jälkeen TV2 näytti filmiä Ihana tyhjyys, jonka eräässä kohtauksessa mies valmistautui iskemään poikki muiden kiinnipitelemän, kauhusta ulisevan uhrin sormet ja iski myös.

Iltaa myöhemmin Nelonen tarjosi filmiä väkivallan kuilu. avasin television juuri kun ruudusta kuului repliikki "Työnnän puukon perseeseesi niin että nielurisat lähtee".

Seuraavana iltana oli MTV3:ssa tarjolla filmi Eraser - suojelija, jossa esittelyn mukaan "ohjaaja intoutuu hurjaan väkivaltaan"."

Lopen murhat. Melkein sata elinkautista. Antero Raevuori. Seura perjantaina 07.09.01. Katkelma.Viikon kysymys: Katseletko väkivaltaviihdettä? Jos katselet, nautitko siitä? Vastaa lomakkeella!

ilmot

kirjoita ja vastaa viikon kysymykseen!

12.fi 06.09.01. pm.

12.fi 06.09.01

"Työnnän puukon perseeseesi niin että nielurisat lähtee."Sanomatalo. Kuva: Pertti Manninen.

Kuvan henkilöt eivät liity tapaukseen.

 

"The Hunger Site"-sivulla käydessäsi ja siellä nappia painaessasi lahjoitat ruokaa maailman nälkäisille ihmisille. Sivulla mainitut sponsorit maksavat lahjoituksen puolestasi! Voit tehdä yhden lahjoituksen joka päivä.
12.fi 2001/110. Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999.

Viikon kuva: Nainen Pariisista. Joka torstai. Viikon kysymys.
torstaina 6. syyskuuta 2001

Huomaa kuukauden viive. Uusin aineisto täältä!
etu-sivulle Omistajan vastuu. Aatos Erkko. Omistajan vastuu. Paavo Lipponen ja Sauli Niinistö. Kenen vastuu. Ihmiskunnan vastuu. Charlie Chaplin. The Great Dictator - Diktaattori. Viikon kysymys. Viikon kuva: Nainen Pariisista. ilmot. Pääkirjoitus.
viime kerralla "Haista sinä Niinistö vittu!" Digi-tv. Kännissä kirjoitettua. Köyhä opiskelija ei yllätä.
viime viime kerralla

D ja M (Domain ja Murphy). Pääkirjoitus: 12.fi 2 vuotta! Mieheni ennätys jäi voimaan. Keskisuomalainen osti nettinimen. Valta.

tämän sivun otsikko 06.09.01 - omistajan vastuu - aatos erkko - työnnän puukon perseeseesi - lopen murhat - antero raevuori - pertti manninen - 12.fi - avoin - joka torstai
Sivut valmisti Pertti Manninen 06.09.01 ja 13.09.01. copyright 12.fi 2001/110.
sotasanomat.com 13.09.01 ja 04.10.01.
Tämä on Nettisanomat-sivuston kopio 12-sivustoon logot ja sivuston nimi muuttaen. Alkuperäiset järjestysnumerot on säilytetty. Nettiin torstaina 2010-11-11 klo 09:58.