"Pari viikkoa jutun ilmestymisen jälkeen halusin liittää juttuuni linkin alkuperäiseen artikkeliin. Tämä ei enää onnistunutkaan. Kysyessäni asiaa toimitukselta, vastaukseksi sain ettei toimituksessa ymmärretä asiaa, eikä kukaan nyt lehden toimituksessa työskentelevä ole ollut jutun ilmestymisen aikoihin lehdessä töissä!" 

  Torstaina 12. syyskuuta 2002. Numero 163-164. Joka torstai.

Uusin lehti Arkistohaku Depis Elokuva Gallup Imagine Kaupunkikuva Kuvagalleria Lehdet Liikunta
Opetus Perhe Politiikka Sota ja rauha Tv ja radio Talous Työtä Valokuva Velka Viikon kuva

Jyväskylän ylioppilaslehti 1996?
Jyväskylän ylioppilaslehti 1996?

"Pari viikkoa jutun ilmestymisen jälkeen halusin liittää juttuuni linkin alkuperäiseen artikkeliin. Tämä ei enää onnistunutkaan. Kysyessäni asiaa toimitukselta, vastaukseksi sain ettei toimituksessa ymmärretä asiaa, eikä kukaan nyt lehden toimituksessa työskentelevä ole ollut jutun ilmestymisen aikoihin lehdessä töissä!" 

Sonera-kirjan julkaisemisen jalkojen alle jäänyt juttu: Tieto tulvii. Mikä säilyy? Mikä hävitetään? Uusi demokratia.
Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999.

Eilen
Tänään
Huomenna


Etsi arkistosta!
Aineisto vuodesta 1999.
Viimeinen kuukausi täältä!

1 1
1

Minne hävisivät Soneran rahat? Sonera-kirja! Lue! Taloustoimittaja Johan Björkdal kirjoitti! Lue! Suomen valtion toimet veivät Soneran konkurssin partaalle! Ei jälkiviisautta! Lue! Kaamea ministeri Lue!

Tänään:
Sonera-kirjan julkaisemisen jalkojen alle jäänyt juttu: Tieto tulvii. Mikä säilyy? Mikä hävitetään? Uusi demokratia.

     
Tyttö ja kiikari. Kesän ihmeiden tarkkailua Laukaassa 1996. Kuvannut Pertti Manninen.

 
Lahjoita ruokaa! "The Hunger Site"-sivulla käydessäsi ja siellä nappia painaessasi lahjoitat ruokaa maailman nälkäisille ihmisille. Sivulla mainitut sponsorit maksavat lahjoituksen puolestasi! Voit tehdä yhden lahjoituksen joka päivä. 16.09.99.


TOIMITUS päätoimittaja
Kuva: Mika Hänninen
Yhteydenotto: nettisanomat@hotmail.com. copyright 12.fi 2002/163-164.
Sivut valmisti Pertti Manninen 12.09.2002. September 13, 2002 11:03. 08.10.2002 (Otsikot).
2002/09/12 - 12.fi - kadonnut artikkeli 1996? - vittuilija pekka kettunen - jyväskylä - kaupunginjohtaja - jyväskylän ylioppilaslehti - kuva artikkelista - osa jurusta - tieto tulvii - mikä säilyy - pertti manninen - tyttö ja kiikari - kuva - avoin - joka torstai - kuva - pertti manninen - nettisanomat.

Tämä on Nettisanomat-sivuston kopio 12-sivustoon logot ja sivuston nimi muuttaen. Alkuperäiset järjestysnumerot on säilytetty. Nettiin torstaina 2010-11-11 klo 11:45.