Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999.
 

12.fi
  Irak
 
Uusin lehti Arkistohaku Depis Elokuva Gallup Imagine Kaupunkikuva Kuvagalleria Lehdet Liikunta
Opetus Perhe Politiikka Sota ja rauha Tv ja radio Talous Työtä Valokuva Velka Viikon kuva

  Torstaina 11.12.2003. Irak. Tappaminen jatkuu. Irakin hallinnon pystytys jatkuu. Joukkotuhoaseiden etsintä jatkuu. Kaadot Irakin armeijasta kymmeniä tuhansia. Surmat siviiliväestöstä kymmeniä tuhansia. Kaadot liittoutumasta satoja. Tappaminen jatkuu.
     
  Torstaina 04.12.2003. Irak. Tappaminen kiihtyi marraskuussa. Irakin hallinnon pystytys jatkuu. Joukkotuhoaseiden etsintä jatkuu. Kaadot Irakin armeijasta kymmeniä tuhansia. Surmat siviiliväestöstä kymmeniä tuhansia. Kaadot liittoutumasta satoja. Tappaminen jatkuu.

Mahmoud Othman: "But it was good to hear of his promise to see the job through."
 
  Torstaina 27.11.2003. Irak. Tänään torstaina, Kiitospäivänä, USA:n presidentti George W. Bush uskalsi mennä syömään kalkkunaa Bagdagin lentokentälle. Irakin hallinnon pystytys jatkuu. Joukkotuhoaseiden etsintä jatkuu. Kaadot Irakin armeijasta kymmeniä tuhansia. Surmat siviiliväestöstä kymmeniä tuhansia. Kaadot liittoutumasta satoja. Tappaminen jatkuu.
     

Extra! Guardian Unlimited

Iraqis express cynicism at Bush's 150-minute visit
Michael Howard in Baghdad and Julian Borger in Washington
November 29 2003

Iraqis yesterday greeted news of President George Bush's extraordinary 150 minutes on Iraqi soil with a mixture of indifference and cynicism, as guerrilla insurgency against US forces continued and plans to hand over sovereignty to Iraqis remained mired in uncertainty.

The surprise visit to Baghdad's heavily fortified airport was intended to boost the morale of the battle-weary US troops and to display the Bush administration's determination to stay with its troubled Iraq project "until the job is done".

But Mahmoud Othman, a member of Iraq's governing council, said: "His visit cannot be considered as a visit to Iraq. It was really a visit to an American military base in the country to boost the morale of the troops. He did not conduct any official meeting with Iraqis. He did not meet with ordinary Iraqis. But it was good to hear of his promise to see the job through."
Iraqis express cynicism at Bush's 150-minute visit

Extra! Guardian Unlimited

     
Jonathan Steele: "Terrorism is a technique, not an enemy state that can be defeated".
     
  Torstaina 20.11.2003.
Irak. USA:n ja liittolaisten sotatoimet käynnistyivät uudelleen. Irakin hallinnon pystytys
jatkuu. Joukkotuhoaseiden etsintä jatkuu. Kaadot Irakin armeijasta kymmeniä tuhansia. Surmat siviiliväestöstä kymmeniä tuhansia. Kaadot liittoutumasta satoja.
     
   
Guardian Unlimited
Bush visit: comment and analysis
A war that can never be won
November 22, Jonathan Steele: Terrorism is a technique, not an enemy state that can be defeated.
Matthew Fort: Radicchio chic, but it's just not very British
Michael White: Don't mention the war - stick to horses
Salim Lone: Only a true end to occupation will bring peace
Timothy Garton Ash: How George can really help Tony
Jonathan Freedland: Inside the two worlds of George Bush
Polly Toynbee: Iraq is the only thing they share
     
     
  13.11.2003. Guardian Unlimited. Cartoons 04.11.03: Bush the war leader.
See no dead people.
Hear no dead people.
Speak no dead people.
Smell like success.
More Steve Bell cartoons on Iraq


12.fi
1999 alkaen
 

Torstaina 06.11.2003.

Irak. USA:n ja liittolaisten varsinaisten sotatoimien päätyttyä Irakin hallinnon pystytys jatkuu.
Joukkotuhoaseiden etsintä jatkuu.
Tappaminenkin jatkuu.

Kaadot Irakin armeijasta tuhansia?
Surmat siviiliväestöstä tuhansia?
Kaadot liittoutumasta satoja?


John Pilger
  30.10.2003.
Sotaa terrorismia vastaan? Tv1. Ulkolinja keskiviikkona 05.11.2003 klo 19.05.
Vain "meidänkö" elämällämme on jotain arvoa? 10.04.2003.
Pyöveleiden oikeus 16.09.1999.


 

25.09.2003.
Pääkirjoitus. Uskaltaako Ahtisaari, USA:n juoksupoika mennä Bagdadiin?

     
  09.10.2003. Puhe ja tulkinta. Presidentti George W. Bush YK:ssa tiistaina 23.09.2003.
Tinkimätön Bush patisti YK:n jäsenmaita töihin Irakissa. Presidentti ei luvannut YK:lle keskeistä asemaa. Helsingin Sanomat.
Bush bad FN om hjälp i Irak. USA-presidenten försvarade kriget i sitt tal till generalförsamlingen. Dagens Nyheter.
Släpp in FN på allvar. Dålig ekonomi är skälet till att Bush behöver hjälp med Irak. Aftonbladet.
     
  23.10.2003. YK:n päivä 24.10.
24 October – United Nations Secretary General Kofi Annan today promised that the organization would continue its work of helping the peoples of the world, despite facing difficult times, in his annual UN Day message. Annan says UN will keep working to help the world, despite crisis.
     
  23.10.2003. Ahtisaaren turvallisuusraportti. Raportissa syytetään YK:ta turvallisuuden laiminlyonneistä miehitetyssä maassa. Ahtisaari tiettävästi kävi itse Bagdadissa.
22 October – Iraqi bombing panel finds UN security systems dysfunctional, in need of reform.
     

Viime aikoina
     
Helsingin Sanomat jäi valheesta kiinni!
HS-Gallup 15.06.2003.


  "Tarkoituksellista vai ei, pääministeri Anneli Jäätteenmäkeä motattiin kuitenkin tälläkin HS-Gallupin valheellisella tiedolla Irak-selvitysten kuumimmalla hetkellä! Lehden vastaava päätoimittaja on Janne Virkkunen."

 

Kotikaupungin katu oli hiekkainen tie, siinä Anglia katolleen kääntyi. Vielä vinossa liikennemerkkikin lie, joka ohjausvirheestä vääntyi. Etupenkiltä lasin läpi lennettyäni olin pyörinyt piennarta pitkin. Ojan pohjalla hampaita sylkiessäni minä oksensin verta ja itkin. Gösta Sundqvist.


 

 

Sisällysluettelo 2003:

09
12

 

2003 lokakuu
2003 marraskuu
2003 joulukuu


TOIMITUS. Päätoimittaja. Yhteydenotto: 12@hotmail.com. Copyright 12.fi 2003/228. Sivut valmisti Pertti Manninen 11.12.2003, (December 15, 2003 20:32). Vanhempi kesätoimittaja ja kesätoimittaja. Kuvannut Pertti Manninen. 2003/12/11 - 12.fi - Irak. - Tappaminen jatkuu. Irakin hallinnon pystytys jatkuu. Joukkotuhoaseiden etsintä jatkuu. Kaadot Irakin armeijasta kymmeniä tuhansia. Surmat siviiliväestöstä kymmeniä tuhansia. Kaadot liittoutumasta satoja. Tappaminen jatkuu. - 11.12.2003 - avoin - joka torstai - kuva - kuvat - pertti manninen - 12.


Tämä on Nettisanomat-sivuston kopio 12-sivustoon logot ja sivuston nimi muuttaen. Alkuperäiset järjestysnumerot on säilytetty. Nettiin perjantaina 2010-11-12 klo 07:56.

Kaikki sivut 2003 (1-6) ja 2004 (1-12) tarkistettu (linkit ja puuttuvat kuvat). SanomaWSOY:n vaatimuksesta johtuen sen kuva-aineisto on sumennettu 2004 (päivämäärä pienellä tekstillä joka kuvassa). Tämä teksti tiistaina 2011-09-20 ja keskiviikkona 2011-09.21. Pertti Manninen. Tämä 12-sivusto on tehty Nettisanomat-sivuston tarkistetusta versiosta 2011-09-21. PM.