2007-01-06 
etusivulle!
2007
TAMM 06 
 
Opeta lapsi uimaan   -   3 vrk:n sääennuste   -   Nettikalenteri   -  
World weekly


Rakennus- ja siivousalan palvelua. Kts! 
 
 580.
   Paavo Lipponen: "Jäätteenmäki oli näissä asioissa amatööri ja harjoitti kypsymätöntä vihjailua ilman mitään todisteita tai tietoa." Lue! 

 
  Laajenna kuva.
altavista
msn
google
fi/Web
guardian/worldlatest guardian/inpictures
aftonbladet.se
dn.se
yle/uutiset


Midnight Sun Restaurant  phuket.fi 
Lauantai 2007-01-06, loppiainen

Kommentti Laukaa-Konnevesi-lehden päätoimittaja Arja Korpelan kirjoitukseen Herra iso herra: 
Pääkirjoitus. 
Suomessa kansalaisille kuuluu oikeus taistella työpaikkansa puolesta eikä nöyrtyä painostuksen edessä.  Lue!


Laukaa-Konnevesi. Toimittajalta. Arja Korpela. Torstai 2007-01-04.
Herra iso herra.

"Laukaan ja Konneveden kunnat ovat median näkökulmasta hyviä yhteistyökumppaneita. Molemmista kunnista toimittaja saa tietoa, kun vain osaa esittää oikeita kysymyksiä. Vastaukset ovat yleensä asian- ja totuudenmukaisia silloinkin, kun kyseessä on kunnan kannalta epäedullinen tapaus.

Poikkeuksiakin tiedottavissa viranhaltijoissa on. Laukaan kunnan ympäristötoimenjohtaja Kalevi Virtanen on sellainen. Kun hänen toimialaansa kuuluva juttuaihe tulee käsiin täällä toimituksessa, ei vapaaehtoisia ilmoittaudu tekijäksi. Arvatkaapa miksi. Siksi kun pitäisi soittaa Virtaselle.

Minun mittani hänen suhteensa tuli täyteen muutama viikko sitten. Soitin rutiiniluonteista uutisasiaa. Puhelun alussa herra ympäristötoimenjohtaja ei tietenkään vaivautunut tervehtimään. Oli vain hiljaa sen jälkeen, kun esittelin itseni ja tervehdin. No se ei ole uutta. Ei hän yleensä tervehdi minua tavatessammekaan, ei aina edes silloin, kun minä sanon päivää ensin. Enää en sanokaan.

Mainitulla kerralla puhelimessa esittämiini kysymyksiin hän vastasi joo tai ei, kuulosti kärsimättömältä ellei peräti kärsivältä. Lopetin puhelun. Toisessa päässä kuuloke oli jo laskettu pöydälle, kun minä vielä sanoin kiitos ja kuulemiin. Kiitos mistä, jäin typertyneenä miettimään. Vaikkei tämä ollutkaan ensimmäinen kerta, en voinut olla hämmästymättä. Miten julkishallinnon palveluksessa oleva, veronmaksajilta palkkansa saava viranhaltija voi käyttäytyä tällä tavalla?

Me toimittajat joudumme työmme takia sietämään vaihtelevaa kohtelua. Virtaselta sitä on saanut lukuisa joukko kuntalaisiakin, jotka ovat eri asioissa häntä lähestyneet. Hän ei vaivaudu peittelemään ylenkatsetta ja välinpitämättömyyttä silloin, kun kuntalaiset häiritsevät häntä tyhjänpäiväisillä asioillaan. Laukaan kunnassa ei ole toista niin suurta herraa, jolla on varaa käyttäytyä samoin.

Pari vuotta sitten kunnassa oli esillä ympäristötoimenjohtajan viran lakkauttaminen tehtävien vähennyttyä ja säästöjä etsittäessä. Joku toinen olisi tuossa tilanteessa nöyrtynyt, mutta ei Virtanen. Olisiko vieläkin aiheellista ihmetellä, mitä hän palkkansa eteen tekee tai edes miten hän työnsä tekee.

Arja Korpela päätoimittaja.

Laukaa-Konnevesi. Toimittajalta. Arja Korpela. Torstai 2007-01-04. (Pääkirjoituksen vieressä, kirjoittajan kuva.)


Kommentti Laukaa-Konnevesi-lehden päätoimittaja Arja Korpelan kirjoitukseen Herra iso herra: 
Suomessa kansalaisille kuuluu oikeus taistella työpaikkansa puolesta eikä nöyrtyä painostuksen edessä.
12. Pääkirjoitus. Pertti Manninen. Lauantai 2007-01-06.


Laukaa-Konnevesi-lehden päätoimittaja Arja Korpela, joka muuten myös saa palkkansa kunnan asukkailta, hyökkää aika raivokkaasti Laukaan ympäristötoimenjohtaja Kalevi Virtasta vastaan.

Päätoimittaja Korpelan ja lehden toimittajien sekä toimitukseen tulleiden kuntalaisten eli asiakkaiden havaintoja ei ole tietenkään syytä väheksyä ja kaikki kuvatunlaiseen käytökseen syyllistyneet virkamiehet niin kunnissa kuin valtiollakin ansaitsevat saada julkisen moitteen ja tapojensa parantamisvaatimuksen.

Minun kokemukseni on kuitenkin toisenlainen. Olin Kalevi Virtasen alaisena joitakin vuosia sitten kahteen otteeseen yhteensä vuoden mittaisen ajanjakson. Hänen käytöksensä oli aivan asiallista niin kuin kaikkien muidenkin kunnan työntekijöiden, joiden kanssa jouduin tekemisiin määräaikaisen työntekijän statuksestani huolimatta.

Toisella kerralla hänen osoittamansa työpiste osoittautui kuitenkin sen verran rauhattomaksi, että jouduin etsimään uuden ja silloinen maataloussihteeri, nyt jo edesmennyt, antoi kaksoishuoneensa toisen puoliskon käyttööni.

Työrupeamani jälkeen en ole ollut ympäristötoimenjohtajan kanssa tekemisissä. Kerran pari joka vuosi olemme kylällä törmänneet, aina hän on tervehtinyt ja ehtiessämme olemme jonkun sanankin jutelleet.

Tämän pääkirjoituksen nimi on
"Suomessa kansalaisille kuuluu oikeus taistella työpaikkansa puolesta eikä nöyrtyä painostuksen edessä".

On hämmästyttävää että päätoimittaja Arja Korpela vähättelee kirjoituksessaan "Herra iso herra" tätä kansalaisoikeutta Kalevi Virtasen kohdalla.

Jotenkin herää pelko, että hän kirjoituksellaan aloittaa uuden ajojahdin kunnan palveluksessa olevaa henkilöä kohtaan ja että hänellä on joidenkin näkymätön tuki takanaan.

Vapaan lehdistön ja toimittajan toimenkuvaan tällainen ei enää kuulu Suomessa vuonna 2007.

Pertti Manninen, päätoimittaja.

Suomessa kansalaisille kuuluu oikeus taistella työpaikkansa puolesta eikä nöyrtyä painostuksen edessä. 12. Pääkirjoitus. Pertti Manninen. Lauantai 2007-01-06.

Etsi nettisanomista: 
12 + 'hakusana'.


Sanomisen ja julkaisemisen vapautta  vuodesta 1999.

 

 

Ilmoita ilmaiseksi- iIlmoitusssivulle!


Man with a Cut-Out Shadow

12

Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. 12@
hotmail.com
Sonera-kirjaan!


altavista.com
msn.fi
google.fi
fi/WebSearchLapsen oikeuksien julistus


 
 

Uusin

 

Arkisto

 

Depis

 

Elokuva

 

Gallup

 

Imagine

 

Kaupunkikuva

 

Kuvagalleria

 

Lehdet

 

Liikunta

 

Opetus

 

Perhe

 

Politiikka

 

Sota ja rauha

 

Tv ja radio

   

Talous

 

Työtä

 

Valokuva

 

Velka

 

Viikon kuva

Osapainos isompia kuvia pienentäen:
http://www.12.fi/2005/04/13/etusivu.htm

12 keskiviikkona 13. huhtikuuta 2005. Etusivu. Numero 340.   

Tulossa?19.03.2005.
George W. Bush ja Tony Blair sekä Saddam kahleissa. "Tulossa?"-kuvat unelmoinut Pertti Manninen.


Tulossa?

"Milloin alkavat kansainväliset oikeudenkäynnit lännen sotarikollisia vastaan? Teen vaatimattoman ehdotuksen; järjestetään tribunaalit Saddamia, Bushia ja Blairia vastaan rinnakkain. Silloin olisi ainakin joku mahdollisuus saada esiin koko totuus. Ja jos jonon jatkoksi laitetaan vielä Putin?
Se, joka rahoittaa tulevan presidentin valtaanpääsyn, vaikuttaa puolestaan siihen, millaista politiikkaa presidentin hallinto harjoittaa. Nykyisen presidentin yhteydet tiedettiin hyvin jo ennen viime kierrosta ja suunnitelmat olivat paperilla. Olisi pitänyt ymmärtää heti alkuun, mitä on tulossa. Nyt tiedetäänkin, että Irakin sota oli päätetty aloittaa jo heti Bushin kauden alussa.
Sodan seurauksista kärsitään nyt Irakissa ja maailmalla.
Vasta runsas vuosi sitten meille kuitenkin vakuutettiin, että Saddamin vangitseminen lopettaa vastarinnan. Rauhaan ei kuitenkaan ole mitään mahdollisuuksia niin kauan kuin amerikkalaiset miehittäjät ovat maassa. Eikö sitä nyt jo vihdoin ymmärretä? Eikö jo Afganistan ole opettanut tarpeeksi? Sodan alussa ei haluttu mainita Vietnamia. Eikö Vietnam ole jo läsnä?
Bushin USA:ta ja Blairin Isoa-Britanniaa odottaa Irakissa historiallisen katkera tappio. Pahiten valheille perustuneesta aggressiosta kärsii kuitenkin Irakin kansa."
Leif Salmén. Kolumni. Taas raha puhuu. Iltalehti keskiviikkona 13.4.2005. Katkelmia.

http://www.12.fi/2005/04/13/etusivu.htm
  Perjantai  2006-12-08.
Irak. Pääkirjoituksia. Aftonbladet. Kriget i Irak är förlorat. Lue!  
HBL Hufvudstadsbladet. Ett krig som ingen vinner.  Lue! 
Helsingin Sanomat. Bakerin ryhmä esitti jyrkkää käännettä Bushin politiikkaan. Lue! 
Turun Sanomat. Yhdysvallat ei selviydy yksin Irakia riivaavasta kaaoksesta. . Lue! 
The Guardian. Avoiding great expectations. Lue!  
Extra. Turun Sanomat. Suomi näyttää miten unionia johdetaan. Paavo Lipponen. Lue! 
Pääkirjoitus & Nettisanomien Irak-kirjoitukset 1999- 2006. Lue!

Perjantai  2006-12-08.
Irak. Pääkirjoituksia. Aftonbladet. Kriget i Irak är förlorat. Lue!  
HBL Hufvudstadsbladet. Ett krig som ingen vinner.  Lue! 
Helsingin Sanomat. Bakerin ryhmä esitti jyrkkää käännettä Bushin politiikkaan. Lue! 
Turun Sanomat. Yhdysvallat ei selviydy yksin Irakia riivaavasta kaaoksesta. . Lue! 
The Guardian. Avoiding great expectations. Lue!  
Extra. Turun Sanomat. Suomi näyttää miten unionia johdetaan. Paavo Lipponen. Lue! 
Pääkirjoitus & Nettisanomien Irak-kirjoitukset 1999- 2006. Lue!


12 tiistai 2006-12-05.

Itsenäisyyspäivän aattona 2006:  Paavo Lipposen hallituksen päätös irakilaisdiplomaattien ja heidän perheenjäsentensä (selvitettävänä) karkottamisesta Suomesta juuri ennen Irakin sotaa jätetty oikeuskanslerin tutkittavaksi. Petri Rissanen.  Lue!

Miljoonalla eurollako SanomaWSOY tukki IS:n ex-päätoimittajan Antti-Pekka Pietilän suun? Tietääkö Pietilä Irak-asiakirjojen lehtiinvuotajan ja ollaanko juttua uudelleen avaamassa?  Lue!
 

12 maanantai 2006-11-06
 


Kuvat: Pertti Manninen. Saddamin kuolemantuomio ja Yle. Kuka määräsi muuttamaan kommenttien järjestystä? Vasemmassa kuvassa Tv2:n uutislähetys sunnuntaina 2006-11-05 klo 18.03. Myöhemmin illalla klo 21.50 alkaneessa TV2:n uutislähetyksessä kommenttien järjestys oli vaihtunut. Vasemmalla aito kuva ja oikealla siitä muokattu kuva, joka olisi otettu, jos kamera olisi ollut valmiina. Ylessähän molemmat uutislähetykset ovat tallella! Pääkirjoitus. Vaikea kuva 2. Lue!Vaikea kuva & Oikeuden voitto eli rehellisiin kansa.
Lue!


12 perjantai 2006-10-13


Verenpunainen syksy Suomessa ja maailmalla. Toimittaja tapetaan Venäjällä. Joka 40. irakilainen on kuollut vuoden 2003 hyökkäyksen jälkeen sodan jaloissa. Elämme veristä aikaa.

Linkkejä: Leader: In praise of Politkovskaya   Obituary: Anna Politkovskaya - '655,000 Iraqis killed since 2003'  One in 40 'killed since invasion'  - Nämä lehdestä Guardian Unlimited, jonka arkistot ovat avoinna, toivottavasti vielä vuosien päästä.
Pääkirjoitus. 12 perjantai 2006-10-13. Pertti Manninen.


Koululainen: "Elokuvalipulla kohtuuton hinta." Lue!


Syyskuun 11. - Rauhanturvajoukot -   Koistinen kuva - 7 vuotta sitten  Kalpean kuun tarinoita. Kuva.
Etsi nettisanomista: 
12 + 'hakusana'.


Sanomisen ja julkaisemisen vapautta  vuodesta 1999.

 

 

Ilmoita ilmaiseksi- iIlmoitusssivulle!


Man with a Cut-Out Shadow

12

Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. 12@
hotmail.com
Sonera-kirjaan!


altavista.com
msn.fi
google.fi
fi/WebSearchLapsen oikeuksien julistus


 
 

Kuva. 2007-01-02 klo 14.30. "Hirvitonttu". Laukaa. Kirjastoi. Pertti Manninen.  Laajenna kuva. 
Onnellista uutta vuotta!  Gott nytt år!  Happy New Year! 
12.
  
2007-01-02 
etusivulle!

Uusia ja vanhoja juttuja   
Sipoon valtauskiista
  
Sävelradio vaikeni-kuva
 
Antti Herliniä koskeva tietovuoto ei selvinnyt.altavista
Etsi nettisanomista: 12 + 'hakusana'.
 
 

Kuva. 2007-01-02 klo 14.30. "Hirvitonttu ja lahjakuusi". Laukaa. Kirjastoi. Pertti Manninen.
Onnellista uutta vuotta!  Gott nytt år!  Happy New Year! 
12.
 
World weekly


 
2007-01-02 
etusivulle!

Uusia ja vanhoja juttuja   
Sipoon valtauskiista
  
Sävelradio vaikeni-kuva
 
Antti Herliniä koskeva tietovuoto ei selvinnyt. 
TOIMITUS. Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen.    Yhteys: mailto:12@hotmail.com   
Copyright 12.fi - Mainosbanneri ja kirjasinkoko torstaina 2009-04-02. N:o  2006/580. Sivut: .2007-01-06, nettiin 2007-01-06, linkit 2007-01-06. 
12 2007-01-06 - Kommentti Laukaa-Konnevesi-lehden päätoimittaja Arja Korpelan kirjoitukseen Herra iso herra: 
Pääkirjoitus. 
Suomessa kansalaisille kuuluu oikeus taistella työpaikkansa puolesta eikä nöyrtyä painostuksen edessä. Pertti Manninen - Arja Korpela _ Kalevi Virtanen  -
Lipponen jyrähtää: Minä tiedän taatusti parhaiten miten asia on. Pohjalainen. Pääuutiset. Perjantai 2007-01-05. Pirjo Rautio.  .Kuva. 2007-01-02 klo  14.30. "Hirvitonttu". Laukaa. Kirjasto. Pertti Manninen Kuva. "Baarikoira". 2007-01-01 klo.18.00. Tampere. Rautatieasema. Odotushalli. Pertti Manninen.  Onnellista uutta vuotta!  Gott nytt år!  Happy New Year!  12. N:o 580.  -  lauantai  06.01.2007 - kuva - kuvat - pertti manninen - 12


the hunger siteHae Nettisanomista:

Vuodet 1999 - 2005
 
 

 "Katusaarnaaja". Eino Korhonen julistaa Jumalan sanaa Laukaan keskustassa. Kuva. 2007-01-03 klo 14.50. Pertti Manninen.  Lähennä kuva. 
"Jeesus on tie, totuus ja elämä. Olemme nyt tässä Laukaantiellä, joka johtaa ..."  
Katso myös kuva "Eino ja Mig".
 

Sivun alkuun!


    

Tämä on Nettisanomat-sivuston kopio 12-sivustoon logot ja sivuston nimi muuttaen. Alkuperäiset järjestysnumerot on säilytetty. Nettiin perjantaina 2010-11-12 klo 20:36.

Sivuston 1. restaurointi 2011-09-12. Virhelinkkien korjaus, puuttuvien kuvien palautus, Huom. Linjayhteyden virhellisen toiminnan takia osa sivuista on vuonna 2007 jaettu useaksi sivuksi ja osa kuvista on edelleen vaillinaisia alaosastaan. Linkkien palautus on osittain vienyt linkit osottamaan tiedon ensimmäiseen esiintymiskertaan. Maanantaina 2011-09-12 Pertti Manninen. Tämä sivusto on tehty Nettisanomat-sivuston tarkistetusta versiosta 2011-09-21. ..
2004-2011: Vaasan hovioikeuden (19.11.2015) kumottua Keski-Suomen käräjäoikeuden (24.01.2012) tuomion sivusto on palautettu osittain alkuperäiseen muotoon hovioikeuden tuomio huomioon ottaen lauantaina 05.03.2016, äitini 100-vuotis syntymäpäivänä.