12 Lauantai 2007-05-26. N:o 659. Seuraavaan numeroon!

Tämän numeron etusivulle!

Kunnianloukkaus. 20. Henkilötodistelu hovioikeudessa. 2. Vastaaja
(Vastaajan purkamana ääninauhalta).
Asia
KUNNIANLOUKKAUS
Vastaaja
MANNINEN PERTTI JUHANI
Asianomistaja
MONONEN PEKKA MATTI RAFAEL

Kunnianloukkaus
Vaasan hovioikeuden tuomio 565, diaari R 06/794, 23.4.2007.
Oikeuden istunnon nauhoitettu osuus (henkilötodistajien kuuntelu) torstaina 15.3.2007.

Puheenjohtaja Robert Liljenfeldt, syyttäjä Sirpa Hautakangas, vastaaja Pertti Manninen, asianomistaja Pekka Mononen, todistaja Janne Nyman.

Mannisen kuuleminen

(nauha alkaa)

manninen

ja niinku sanottu siellä on vaihtunut kaikki mahdolliset toimeksiannot ja toimenpiteet ja summat ja osoitteet ja kelle niitä on lähetetty niin että se on ollut erikoisen sekavaa ja sitten tietenkin pariin kertaan on vielä haastettu ihmisiä erilaisia kombinaatioita tänne käräjäoikeuteen minun maksettavaksi niin tämä kaikki sekavuus on ollut se mitä minä olen niillä kirjoituksillani halunnut tuoda esille ei ei mitään loukata vaan kertoo minkälaisia sekavuuksia enkä väittää tietenkään että joku olisi rikokseen tai tai en nyt muista sitä sanamuotoa mikä syyttäjälläkin oli laittomuuksiin muka syyllistynyt ne on ollut laskuja jotka on käsitelty ne on ollut sekavia laskuja ja niistä on voitu mielestäni niistä on saanut kirjoittaa ja

tota tota tietenkin nii tässä nyt on minulla on erilaiset tiedot kuin kellään muulla koska tota minä oon voinut muutaman kerran äitini kanssa jutella mutt minä sen ta kun mononen väitti että minä en haluu vai no ehkä hänkin kun kerran väitti näin että minä en haluu äitiäni tänne kun minä oon joka ainoassa oikeudenkäynnissä sanonut ett se on kunnia-asia ensimmäisessä oikeus tälle oikeusavustajalleni sanoin vaikka juttu hävitään niin äitiä ei enää se oli 85-vuotias mihkään oikeuksiin hän on vanha ihminen hänelle riittää näin ett ett niin ett nyt hän täällä aika kirkkaalla naamalla väittää että että minä en olis halunnut äitiäni kutsua olisihan hän voinut kutsua tehän olisitte voinut kutsua äidin tänne no eihän sitä nyt kukaan kehtaa enää 90-vuotiasta ihmistä rullatuolissa olevaa ihmistä mihkään oikeuteen

sentakiahan tää oli ihmeellinen tää lausunto mikä vaikka sillä ei oo mitään oikeudellista todistusarvoa arvoa mutt mutta se on nauhotus joka sattu tuleen eräänä iltana kodinhoitaja siinä välissä ja kaikkea muuta ja siellä on täysin erilainen käsitys äidilläni ollut siis tietenki koko sen edellisen oikeudenkäynninkin tästä näistä että hänelle tulleista laskuista ja siitä kauhistusta mitä hän on pelästynyt kun kun hänen asianajansa elo on lähettänyt lähettänyt tota äidille laskut ja hän on niitä sitten ha harakanvarpailla harjoitellut oli jossain viis löyty siis joskus myöhemmin löyty viis harjotelmaa siitä että kiistää että laskut viimenen saatiin poikani vei sen otti kopion ja lähetti postiin eli eli ett että vaikka tietenkin oikeudellisessa mielessä mononen täällä nyt väittää että tota että että että hän on selostanut äidille niitä maksuttoman että hänellä on jotain muutakin kuin se tota sano nyt se tämä maksuton oikeudenkäynti niin tota tota niin ei se ny nyt minulla ja sitten tietenkin välityksellä äidilläni on erilainen käsitys siitä että hän olis jotenkin

hän on nimenomaan hokenut monessa kertaa sen saadessaan sen hakiessaan valtakirjaa ja kerran vielä päivää ennen juhannusaattona käynyt äidin pe pelottamassa niin että äitini ei kertonut moneen kuukauteen mitään että mononen on käynyt hänen luonaan ja ja kertonut näistä laskuista ja sit kun hän lopulta kerto sanoi että hänellä ei ikinä ole eläissään ollu näin kurjaa juhannusta ja on se nyt jotenkin jos 85-vuotias ihminen pystyy 6:kin sanoo yks kaks että ett joku asianajajan käynti niin jälkeen hän oli on ollut monta päivää sairaana niin niin mutta ei eihän siis ne on niitä vanhoja

mutta siis tässä on siis kolme että siis laskujen sekavuus on on nyt nyt sitten se mitä se tekaistu siinä on tarkottanut ja kun niitä on ainakin seittemät laskut tai kun ne on niissä kirjallisissa liitteissä tai siis niissä todisteissa ja ja

sitten tässä on tää öö semmonen että sitä ei tullut halusin vielä kerran sanoa että en ole missään oikeudenkäynnissä väittänyt että enkä tässäkään väitä etteikö ne sinänsä ois ollu tapahtuneita tosiasioita ne toi toimenpiteet mutta että se laskutus on kohdistunut nyt sitten hassusti ja se on hyväksytty mutta kun niin kun on välillä käytetty semmosta että kiistetty ne toimenpiteet ei niitä oo kiistetty ja

sitt kolmas on mulla tässä niin niin se liittyy tähän tietenkin tavallaan siihen samaan sitten mutta kyllä se on se syytä tuoda esille vielä kerran että tota että tota ett kun ne laskut on edelleen ädilläni lähetetty niin niin tota kyll ne nyt niinku ja sitt kun äidilläni on semmoset tulot kun on niin tota on niin se nyt aika hurja sitten väittää että että hän on saanut jossain tilanteessa toimeksiannon ja sitten tota nyt tulee maksuja ei hän ole ainakaan sitä äidilleni selvittänyt sitä ikinä että teille tulee hirveitä maksuja ja sen lisäksi kun sitä ei meinattu uskaltaa sitä täytäntöönpanoriitakannettakaan antaa eikä olis annettukaan ellei sitä olis saatu sitä tota sitä täysin maksutonta oikeudenkäyntiä

mutta siihen nyt sitten vuotta myöhemmin sitten reipp ehkä lähes tuli tota tää mun velkajärjestely ja tota mä hoidin itse ja täällä jyväskylän kanssa ja joo mononen väitti vielä käräjäoikeudessa siellä aikasemmin että hän oli osallistunut siihen jotenkin hän oli osallistunut akordisopimuksen tekemiseen ne löytyy sieltä ei hän oo osallistunut niihin mutta mutta nythän ne tavallaan hassusti että ne löytyy netistä ne nää nauhotetut osuudet ne voi käydä lukemassa sieltä mitä hän on puhunut mutta mutta se oli mutta mutta tähän tää on nyt tää en mä nyt enempää siis oikeestaan ett ett niistä mä puhun nyt tietenkin sekavasti niin niin mä puhun nyt niistä laskuista ne on ollut öö siinä oli joku asia vielä mulla mielessä joka olis pitänyt

puheenjohtaja

haluaako syyttäjä esittää kysymyksiä

manninen

no se on parasta niin

syyttäjä

semmonen kysymys kun tää laskuasia on ollut käräjäoikeudessa ja hovioikeudessa ja te ootte hakenut myöskin valituslupaa tuohon hovioikeuden tuomioon niin ymmärsittekö mitä käräjoikeus hovioikeus tuossa asiassa päätti

manninen

ymmärsin kyllä siis päätti että ne laskut hyväksytään

syyttäjä

ja missä vaiheessa kirjoititte sitten tämän netti (epäselvä)

manninen

ilmeiseti senjälkeen kun tota se oli saanut se oli saanut se päätös lainvoiman

syyttäjä

ja eikö teille tuossa vaiheessa sitten selvinnyt että laskuja pidettiin aivan asianmukaisina

manninen

öö ne laskut hyväksyttiin oikeudenkäynnissä mutt en minä sillä oo halunnut niillä kirjoituksillani tuoda esille sitä etteikö niitä sitä hyväksyntää olis tapahtunut vaikka etteikö se oikeudessa tapahtunut minä toin vaan esille sen että siinä nyt hyväksyttiin monosen (Poistettu 06.12.2015) sekavat laskut jotka joista käytin sitten otsikkotasolla nimitystä tekaistut

syyttäjä

tiedätteks te mitä tämmönen tekaistu yleiskielessä tarkoittaa

manninen

no mulla oli tuolla voi olla vieläkin tuolla siis nykysuomen sanakirjan mukaan se on jotenkin pikaisesti ja hätäisesti ja kiireessä tehtyä se ensimmäinen merkitys ja toinen on se että ne ei pidä paikkaansa ja tota ilmeisesti nyt tää nykyisempi merkitys on sitten se että ei pidä paikkaansa mutta en mä semmosta oo väittänyt eikä siitä kirjotuksesta käy semmonen ilmi vaan vaan että ett siinä ne on ollut sekavat ne laskut ja ja että tämmänen ja että tämmäsestä sekavuudesta saa kirjoittaa kun se on ollut mahdollista ilman että siinä ketään loukataan tuodaan vaan esille se asia

mononen

ootteks te antanut mulle valtakirjan tän akordisopimuksen akordisopimuksen allekirjoittamiseen liittyen

manninen

olen antanut

mononen

joo ei muuta

(nauha loppuu)

--


Kunnianloukkaus. 20. Henkilötodistelu hovioikeudessa. 2. Vastaaja
(Vastaajan purkamana ääninauhalta).
Asia
KUNNIANLOUKKAUS
Vastaaja
MANNINEN PERTTI JUHANI
Asianomistaja
MONONEN PEKKA MATTI RAFAEL


19. Hovioikeuden pöytäkirja.
20. Henkilötodistelu hovioikeudessa. 1. Asianomistaja
20. Henkilötodistelu hovioikeudessa. 2. Vastaaja
20. Henkilötodistelu hovioikeudessa. 3. Todistaja
21. Asianomistajan oikeudenkäyntikululaskut hovioikeudessa (2kpl)

Kunnianloukkaus. Asiakirjoja aikajärjestyksessä.

1. Haaste. 1. Tiedoksiantotodistus & Kutsu pääkäsittelyyn
1. Haaste. 2. Haastehakemus & Ohjeita vastaajalle
1. Haaste. 3. Asianomistajan vaatimus
1. Haaste. 4. Asianomistajan vaatimus. Todiste. Google-haku
1. Haaste. 5. Asianomistajan vaatimus. Todiste. 12

2. Vastaajan kirjalliset todisteet. 1. Luettelo
2. Vastaajan kirjalliset todisteet. 2. Laskut (5 kpl)
2. Vastaajan kirjalliset todisteet. 3. Päiväkirjamerkintä
2. Vastaajan kirjalliset todisteet. 4. Maksuttoman selvitys
2. Vastaajan kirjalliset todisteet. 5. Ensimmäinen haastehakemus
2. Vastaajan kirjalliset todisteet. 6. Kolmas haastehakemus

3. Asianomistajan kirjallinen todiste. Tuomio
4. Syyttäjän kirjallinen todiste. Sähköpostiviesti

5. Käräjäoikeuden pöytäkirja
6. Henkilötodistelu käräjäoikeudessa. 1. Asianomistaja
6. Henkilötodistelu käräjäoikeudessa. 2. Vastaaja
7.
Asianomistajan oikeudenkäyntikululasku käräjäoikeudessa.

8. Käräjäoikeuden tuomio. 1. Tuomio
8. Käräjäoikeuden tuomio. 2. Tuomiolauselma
8. Käräjäoikeuden tuomio. 3. Valitusosoitus
8. Käräjäoikeuden tuomio. 4. Tyytymättömyyden ilmoitus

9. Vastaajan valitus hovioikeudelle. 1. Valitus
9. Vastaajan valitus hovioikeudelle. 2. Kirjalliset todisteet. Laskut (5kpl)
9. Vastaajan valitus hovioikeudelle. 3. Kirjalliset todisteet. Päiväkirjamerkintä
9. Vastaajan valitus hovioikeudelle. 4. Kirjalliset todisteet. Maksuttoman selvitys
9. Vastaajan valitus hovioikeudelle. 5. Kirjalliset todisteet. Ensimmäinen haastehakemus
9. Vastaajan valitus hovioikeudelle. 6. Kirjalliset todisteet. Kolmas haastehakemus
9. Vastaajan valitus hovioikeudelle. 7. Kirjalliset todisteet. Pakkohuutokauppapöytäkirja
9. Vastaajan valitus hovioikeudelle. 8. Kirjalliset todisteet. Vastaajan asianomistajalle lähettämä kirjekopion pyyntö
9. Vastaajan valitus hovioikeudelle. 9. Kirjalliset todisteet. Velkajärjestelyn raukeamista koskeva päätös
9. Vastaajan valitus hovioikeudelle. 10. Liite. Henkilötodistelu käräjäoikeudessa. 1. Asianomistaja
9. Vastaajan valitus hovioikeudelle. 11. Liite. Henkilötodistelu käräjäoikeudessa. 2. Vastaaja

10. Asianomistajan valitus hovioikeudelle. 1. Valitus
10. Asianomistajan valitus hovioikeudelle. 2. Kirjallinen todiste. Tuloste Google-hakutuloksista.
10. Asianomistajan valitus hovioikeudelle. 3. Kirjallinen todiste. Tuloste 12.fi -sivustosta

11. Hovioikeuden ilmoitus asian käsittelystä
12. Hovioikeuden vastauspyyntö asianomistajan valitukseen. 1. Pyyntö
12. Hovioikeuden vastauspyyntö asianomistajan valitukseen. 2. Ohje vastaajalle
12. Hovioikeuden vastauspyyntö asianomistajan valitukseen. 3. Liite. Asianomistajan valitus
12. Hovioikeuden vastauspyyntö asianomistajan valitukseen. 4. Liite. Asianomistajan valituksen liite. Kirjallinen todiste. Tuloste Google-hakutuloksista
12. Hovioikeuden vastauspyyntö asianomistajan valitukseen. 5. Liite. Asianomistajan valituksen liite. Kirjallinen todiste. Tuloste 12.fi -sivustosta

13. Syyttäjän vastaus vastaajan valitukseen

14. Vastaajan vastaus asianomistajan valitukseen. 1. Vastaus
14. Vastaajan vastaus asianomistajan valitukseen. 2. Liite. Ääninauhalta purettu lausunto

15. Vastausten tiedottaminen

16. Asianomistajan vastaus vastaajan valitukseen. 1. Vastaus
16. Asianomistajan vastaus vastaajan valitukseen. 2. Liite. Valitus- ja vastauskululaskelma

17. Hovioikeuden päätös pääkäsittelyn toimittamisesta

18. Hovioikeuden kutsu pääkäsittelyyn valittajana

19. Hovioikeuden pöytäkirja.
20. Henkilötodistelu hovioikeudessa. 1. Asianomistaja
20. Henkilötodistelu hovioikeudessa. 2. Vastaaja
20. Henkilötodistelu hovioikeudessa. 3. Todistaja
21. Asianomistajan oikeudenkäyntikululaskut hovioikeudessa (2kpl)

22. Hovioikeuden tuomio. 1. Tuomio
22. Hovioikeuden tuomio. 2. Tuomiolauselma
22. Hovioikeuden tuomio. 3. Valitusosoitus
22. Hovioikeuden tuomio. 4. Liite. Käräjäoikeuden tuomio
22. Hovioikeuden tuomio. 5. Liite. Käräjäoikeuden tuomiolauselma

Jatkuu ...


12 Lauantai 2007-05-26. N:o 659.
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys. 12@hotmail.com Copyright 12.fi - Mainosbanneri ja kirjasinkoko torstaina 2009-04-02.


12 2007-05-26 - Kunnianloukkaus. 20. Henkilötodistelu hovioikeudessa. 2. Vastaaja - Vastaaja MANNINEN PERTTI JUHANI - Asianomistaja MONONEN PEKKA MATTI RAFAEL - Jyväskylän käräjäoikeus Asiano: R 05/2307- 12 lauantaina 26.05.2007.

Sivun alkuun!

Tämä on Nettisanomat-sivuston kopio 12-sivustoon logot ja sivuston nimi muuttaen. Alkuperäiset järjestysnumerot on säilytetty. Nettiin perjantaina 2010-11-12 klo 20:36.

Sivuston 1. restaurointi 2011-09-12. Virhelinkkien korjaus, puuttuvien kuvien palautus, Huom. Linjayhteyden virhellisen toiminnan takia osa sivuista on vuonna 2007 jaettu useaksi sivuksi ja osa kuvista on edelleen vaillinaisia alaosastaan. Linkkien palautus on osittain vienyt linkit osottamaan tiedon ensimmäiseen esiintymiskertaan. Maanantaina 2011-09-12 Pertti Manninen. Tämä sivusto on tehty Nettisanomat-sivuston tarkistetusta versiosta 2011-09-21.

 

2012-05-08: Sivustolta on poistettu Keski-Suomen käräjäoikeuden 24.1.2012 antaman kunnianloukkausta koskevan tuomion 12/230 R11/268 johdosta tuomiossa mainittujen henkilöiden asianosaistiedot rikoksentekoajalta 6.5.2007 - 18.1.2012. Tuomio luettavissa osoitteessa: http://www.n3.fi/tuomiot/keskisuomiko20120124/etusivu.htm

 

2012-05-08: Sivustolta on poistettu Keski-Suomen käräjäoikeuden 24.1.2012 antaman kunnianloukkausta koskevan tuomion 12/230 R11/268 johdosta tuomiossa mainittujen henkilöiden asianosaistiedot rikoksentekoajalta 6.5.2007 - 18.1.2012. Tuomio luettavissa osoitteessa: http://www.n3.fi/tuomiot/keskisuomiko20120124/etusivu.htm

..
2004-2011: Vaasan hovioikeuden (19.11.2015) kumottua Keski-Suomen käräjäoikeuden (24.01.2012) tuomion sivusto on palautettu osittain alkuperäiseen muotoon hovioikeuden tuomio huomioon ottaen lauantaina 05.03.2016, äitini 100-vuotis syntymäpäivänä.