<edellinen seuraava>


Etusivu
Etusivu2osa

12 maanantai 2006-10-09Maanantai-illan ajankohtaisohjelmista: "... teknologin har till 100 % skapats i Demokratiska folkrepubliken Korea." FST5 klo 20. Lue!   
Opiskelijoiden mielenosoitus opintorahan korottamiseksi Mannerheimintiellä Kiasman ja Sanomatalon edessä Eduskuntatalo määränpäänään. FST5 klo 20. Lue!    
"Tunnettu pankkiiri Andrei Koslov oli murhattu vain kuukausia sitten ..." FST5 obs. klo 20.20. Lue!   
"Donne in carriera Top 25 in Europa ..." Rai Uno, tg1 klo 21. Lue!  
Pääkirjoitus. Suomi 2006. Paariavaltiosta varteenotettavien valtioiden joukkoon. Ydinaseiden purkaminen on aloitettava nyt kaikkialla, eikä vain hoettava Pohjois-Korean pahuutta. Israelista kukaan ei puhu mitään. Suomenkin hallituksen tekopyhyyteen on havahduttava. Lue!


12 keskiviikko 2006-10-04.
 


Iltalehti  maanantai  2006-10-02.  Edustajatoverit piikittelevät. "Saarela luonnehtii kirjassaan Heinäluomaa ..."    
ltalehti. L
ööppi keskiviikko 2006-10-04. "
Olli Saarela puolustaa Tanjaa: Heinäluoma on akkamainen jätkä".    
Ilta-Sanomat. Lööppi keskiviikko 2006-10-04. "Tanja Saarelan
mies käy Heinäluoman kimppuun".    
Keskiviikko 2006-10-04. "Tulen hulluksi.
  Mihin tämä johtaa. Mitä saatte tästä?" Croucho Marx

Pääkirjoitus. Suomi 2006.  "Tulen hulluksi. Mihin tämä johtaa. Mitä saatte tästä?"  Lue!
Pääkirjoitus. Suomi 2006.  SanomaWSOY:n Jokerien uusin palkkalainen kuvassa. Lue!
Pääkirjoitus. Suomi 2006.  Vittumaista politiikkaa - Tanja Saarela.  Lue! 
Pääkirjoitus. Suomi 2006.Mulkkumaista politiikkaa - Matti Vanhanen.  Lue!
Bisquit: Masennushan siitä seuraa. Toki siitäkin voi saada aineistoa kuusipäiväisiin lehtiin. Eikä edes mitään vanhan jauhamista tyyliin "puhun niin totta kuin osaan", vaan tuoretta näkökulmaa "olen niin masentunut kuin jaksan." Bisquit. Seppo Ahti. Mediasuksikkuutta. Ilta-Sanomat tiistaina 2006-10-03.

Suuri maaryöstö. Sipoo. Vanhasen valinnat ja Mannisen manipuloinnit paljastumassa! Pääkirjoitus. Sipoo - Sibbo. Lue!
Rakentamisbisneksen läheisyys tuo turvallisuutta!
Toista sataa otsikkoa ja katkelmia kirjoituksista.
Lue!     
Koululainen: 
"Elokuvalipulla kohtuuton hinta."  Lue!

Pääkirjoitus. Suomi 2006.  Vittumaista politiikkaa - Tanja Saarela.  "Taas kerran hän teki sen. Pystyi mollaamaan entistä kihlattuaan Sauli Niinistöä ... "  Lue!
Pääkirjoitus. Suomi 2006. Mulkkumaista politiikkaa - Matti Vanhanen.
"Sivarien palvelusaika on 13 kuukautta, kalenterivuoden ja opiskeluvuoden pituus on 12 kuukautta .." Lue!
Pääkirjoitus.Suomi 2006.
Elämme outoja aikoja. "... Solidaarisuudesta ei kannata puhua."  Lue!

Miljoonalla eurollako SanomaWSOY tukki IS:n ex-päätoimittajan Antti -Pekka Pietilän suun? Tietääkö Pietilä Irak-asiakirjojen lehtiinvuotajan ja ollaanko juttua uudelleen avaamassa?  Lue!    
Markkinointi&Mainonta -lehden päätoimittaja Seppo Määttänen "ei anna tuumaakaan periksi siitä, etteikö Pietilän eron taustalla olisi keskustapoliitikkoja." Suomenmaa haastattelee.  Lue!

"Huikea mahdollisuus luovuudelle"  Lue!

Koululainen: "Elokuvalipulla kohtuuton hinta." Lue!

 

World weekly 

Syyskuun 11. - Rauhanturvajoukot -
 Koistinen kuva
 - 7 vuotta sitten  Kalpean kuun tarinoita. Kuva.


Etusivu -  Juttuja -  Lihakiista -  Kaupat -  Maaryöstö 6 -  EU-perustuslaki -  Kivi-patsas -  HarkimoJuice -  Maaryöstö 5 -  Selvitysmies 
 
   Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 


http://www.12.fi/2006/12/01/etusivu.html
eualeksiskivikuva
euperustuslaki
harkimosaarela
juicekuva
kaupataattokuva
lehti
myllyniemikuva
sipoomaaryosto5
sipoomaaryosto6
vanhanenkuva


TOIMITUS. Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen.    Yhteys: mailto:12@hotmail.com   
Copyright 12.fi 2006/569. Sivut: .2006-12-01, nettiin 2006-12-01, linkit 2006-12-01. 
12 2006-12-01 - Etusivu. 568.  "Vanhanen vaatii ratkaisua lihakiistaan" - Suuri maaryöstö. Osa 6. - Kauppojen aukiolo jouluaattona. - Suuri maaryöstö. Osa 6. - Kuva. Hämärä laskeutuu. - Kuva. "Kiven lämpöä" - Perustuslaki ei ratkaise EU:n demokratiavajetta. Thomas Wallgren.   Kansanäänestys uudesta perustuslaista? Stubb & Constitution. Pertti Manninen.  Missä Suomi sijaitsee? Herran kukkarossa. Keijo Korhonen.   Lipponen ja Vanhanen - oligarkia oligarkian sisällä. Arja Alho (haastattelu) Kenen valta? Leif Salmén.    EU-kansanäänestys vai ei? Antti  Pesonen.  Pääministeri vastaa. Matti Vanhanen.   Pääministerin vastaus ei tyydytä. Antti Pesonen.   EU:n perustuslaki luovuttaisi vallan vastoin Suomen lakia. Terhi Kiiskinen.   Selkeä Eu-linja. Olli Kivinen.   Työllisyys määräytyy kysynnän, ei tarjonnan perusteella. Unto Luukko.   Kilpailukyky, idiootti. Leif Salmén.  Uusi Ihminen. Leif Salmén.  Optimistinen Arvio. Leif Salmén.   Haasteiden päivä Helsingissä. Pertti Manninen.  Kymmeniä kirjoituksia. 2001-2005.  - Tupakkamannekiinista kaljamannekiiniksi. Harry Harkimo. - Tanja Saarela - Olipa kerran ministeri, joka käänsi urheilulle selkänsä. Harry Harkimo. Helsingin Sanomat - Janne Virkkunen - SanomaWSOY - Suuri vaalikeskustelu 2004. Puheenjohtajien perustelut.      Kuva. "Saanko olla tässä, meitä löytämässä."  "Juice on poissa. Juankoski hiljentyi taiteilijan muistolle. Juhani Juice Leskinen". Matkalta palattua Jyväskylän aseman teräspöydälle unohtunut lehti Keskisuomalainen. Kuva: Pertti Manninen sunnuntaina 2006-11-26 klo 21.51. - Suuri maaryöstö. Osa 5. Sipoon kunnan mielipidekysely. - Debatti: Nato ja ydinaseet. Eu ja Nato voisivat olla ilman - EU och Nato kan vara utan. Mikael Böök. - Nato Ydinaseeton vyöhyke on tehtävä taas ajankohtaiseksi.  Aktualisera en kärnvapenfri zon igen - Stig Gustafsson.Curt Riberdahl. HBL Debatt. Nato. 2006-11-21 Käännös Pertti Manninen -  Pekka Myllyniemi - Helsingin Sanomat, Hufvudstadsbladet, Helsingin Uutiset - Raja on saavutettu -. Gränsen är nådd. Lars Ådahl - Jussi Pajunen - Hannes Manninen - Matti Vanhanen - Eero Heinäluoma. Jussi Pajunen Jan Vapaavuori  - Amigo - Ystävä. Ravintolassa torstai-iltana. Ravintola-arvio.  - Kuva. "Naakat lentävät pimeässä illassa asettuakseen kohta yösijoilleen". Pertti Manninen. Sunnuntai 2006-11-16. Laukaa. Kirkonmäki. - Kuva: Kaksi kertaa kolme. Pienet koulutytöt ... Pertti Manninen -  Kuva "Naakat lentelevät  -  Pääkirjoitus. Suomi 2006. Paariavaltiosta varteenotettavien valtioiden joukkoon.  - perjantai 01.12.2006 - kuva - kuvat - pertti manninen - 12the hunger site

Sivun alkuun!

Etusivu
Etusivu2osa

Tämä on Nettisanomat-sivuston kopio 12-sivustoon logot ja sivuston nimi muuttaen. Alkuperäiset järjestysnumerot on säilytetty. Nettiin perjantaina 2010-11-12 klo 14.22.

Banneri " Haku - 12 10v - Arsedel - Midnight Sun Restaurant" poistettu yläbannerin alapuolelta keskiviikkona 2011-09-07 koko vuodelta 2006. Katso 2006-01-01-sivulta. Arkisto: www.12.fi. Linkit tarkistettu, html-koodi kiillotettu 2011-09-18. Sivujen osittainen jako johtui aikoinaan vallinneista linjaongelmista. pm. Tämä sivusto on tehty Nettisanomat-sivuston tarkistetusta versiosta 2011-09-21. Pertti Manninen...
2004-2011: Vaasan hovioikeuden (19.11.2015) kumottua Keski-Suomen käräjäoikeuden (24.01.2012) tuomion sivusto on palautettu osittain alkuperäiseen muotoon hovioikeuden tuomio huomioon ottaen lauantaina 05.03.2016, äitini 100-vuotis syntymäpäivänä.